Gendan MIDI lydfil fra Macintosh Tiger OS

MIDI er kendt for at være en standard audio filformat, der er stærkt støttet og krævet af musikelskere og bidragydere. MIDI er specielt skabt til at holde alle musik relaterede informationer ligesom timing detaljer, sang navn, noter af musik, titel, tekst, spor, lyriske og mange andre nødvendige detaljer. Der er ikke meget forskel på de MIDI og andre musik-filformater i forbindelse med optagelsen af lyden. MIDI-formatet gemmer ikke den virkelige lyd, når det er nødvendigt at genskabe musikken. Filformatet holder attributter af musik snarere derefter musikken data og dermed de filer kan afspilles via noget software instrumenter, der kan fortolke det.

102

Men {kan {MIDI filer bliver ødelagt eller slettet}} på Mac-systemer på grund af flere årsager. MIDI filer kan være godt organiseret i stykker med hver bid har en header luns for at holde detaljerne om MIDI-format type sporer antallet og fordelingen af ​​timing. Det kan ske, at når organisere eller styre de klumper flere fysisk eller logisk problem opstår forårsager utilgængelighed eller {{mangler af nogle væsentlige data på Mac.}}

Antag en situation, hvor du gemte forskellige lydfiler i MIDI-format på din Macintosh Tiger. Den anden dag du blev rense dit system ved at slette unødvendige filer og data fra maskinen. Men ved en fejltagelse også fjernet nogle MIDI-filer fra systemet. Nu, når forsøger at gendanne de slettede data, du fejler. Hvad skal man gøre i en sådan situation, hvordan du gendanner tilbage {{fjernet MIDI lydfil fra Macintosh}} Tiger OS?

Gendannelse af slettede data fra backup oprettet tidligere, er den ultimative løsning til fejlfinding alle spørgsmål for tab af data på Mac. Men under nogle uheldige forhold backup-filen ikke reagerer på grund af korruption eller brugeren glemmer at skabe det, så for at overvinde sådanne omstændigheder den bedste løsning er at bruge Mac data recovery software. Værktøjet er stærkt aktiveret med fineste teknologi og algoritmer til at lette brugerne den mest nem måde at {{gendanne data tilbage på Mac-system}} uden megen besvær eller ethvert tab af data.

102

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gendan MIDI lydfil fra Macintosh Tiger OS, 9.0 out of 10 based on 1 rating
This entry was posted in lydfil opsving and tagged , , . Bookmark the permalink.