Gendan Missing iMovie-projekter

Er du står over tabet o iMovie-projekt på din Mac-computer system? Har du {{uheld repartitioned din Mac harddisk}} og mistede iMovie-projekt er gemt i det? Er du frustreret med tab af data på din Mac på grund af harddisk partition? Har du lægger dit iMovie-ikonet uheld i papirkurven, og kan ikke gendanne den? Ønsker du dine projekter tilbage nu? Derefter følger de enkle retningslinjer nedenfor for at {{komme tilbage dine iMovie-projekter nemt}} på Mac.

102

De Mac-computere er universelt bruges af alle aldersgrupper mennesker i alle områder som kontorer, skoler og hjem at udføre mange officielle såvel som individuel opgave med meget let. Mange Mac-brugere ønsker at partitionere systemet harddisken for at få mere forbedret og fleksibel arbejdstid oplevelse. Partitionering hjælpe brugerne til at holde deres data selvstændigt i mere organiseret måde og brugeren kan meget hurtigt og nemt få adgang til alle data, der kræves når som helst. Også køre partitionering hjælp brugeren køre mere end én OS ad gangen. Men kan engang opdele drevet føre brugerne til tab af data.

Antag en sag, når du har gemt en vigtig iMovie-projekt på dit Mac-system. Den anden dag du blev installere en software på din harddisk. Under processen med installation du ved et uheld fjernet partitionen, når det bliver bedt om at indtaste drev til installationen. Således iMovie-projekt fik også slettes med fjernede partition.

Til {{gendanne tabt eller fjernet Mac partition}} skal du bruge en kraftfuld tredjepart Mac data opsving værktøj. Men du skal følge flere forholdsregler for at gendanne dine data med succes:

  • Forsøg ikke at format eller fordelingen drevet.
  • Forsøg ikke at skrive noget på den tabte partition drev.
  • Forsøg ikke at reparere eller genskabe de tabte partition.
  • Må ikke køre Disk Utility eller andre bedrage nytte.

I tilfælde af du mistet en partition på din Mac-computer, så skal du blot følge ovenstående trin og gå med Mac data opsving værktøj til at gendanne dit iMovie-projekt eller andre data fra den slettede partition meget let og hurtigt. Softwaren anvender en meget unik og pålidelig algoritme til {{hurtigt at genvinde tabte data på Mac-system}} uden megen problem. Du kan meget let installere og bruge softwaren med den simple forudsat GUI.

102

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gendan Missing iMovie-projekter, 9.0 out of 10 based on 1 rating
This entry was posted in iMovie opsving and tagged , , . Bookmark the permalink.