Gendanne slettede iMovie Project

Har du mistet iMovie-projekt på din Mac efter deling filen ved hjælp af fildeling feature over netværket? Er din frustreret over tabet af din iMovie-projekt på Mac system på grund af fildeling korruption? Er du søger efter måder at {{gendanne tabte data på Mac?}} Så er slutningen af ​​din søgning nedenfor metoder kan hjælpe din sikkert og hurtigt komme tilbage dine data uden megen besvær.

102

Ligesom i Windows-systemet Mac-systemet understøtter også fildeling funktion. Du kan dele dine filer og mapper meget let med det andet system i samme netværk med fildeling funktion. For at aktivere din fildeling optioner på Mac, du har brug for at logge ind på systemet som administrator. Hvis du vil dele dine filer, kan du bruge mange forskellige protokoller som AFP, FTP og SMB (SAMBA).

Men engang deler filer og mapper over netværket fører brugerne datatab scenarier. De data, der bliver delt bliver ændret, men ikke gemt i den korrekte måde. Der er også andre årsager til datatab som data redigeret af nogle andre brugere, men gemmes ikke korrekt, virus eller malware-infektion, strømsvigt osv. Under sådanne omstændigheder brugere er nødt til at tage hjælp af en kraftfuld Mac recovery software til {{komme tilbage mistede data nemt på Mac.}}

Antag et scenario, når du har brug for at dele et iMovie-fil til dit team medlem i embedet. Du har lavet nogle ændringer i projektet og derefter delt filen via fildeling funktion over netværket til dit team medlem på Mac computer. Men der skete nogle spørgsmål i midten og holdet medlem ikke får filen. Hvad skal gøre nu, er der en måde at {{nulstille slettet iMovie-projekt}} grundet fildeling korruption på Mac?

Ja, der er måder at {{hente slettede eller mistede data på Mac}} system efter fildeling problemet opstår. Du kan have en meget effektiv løsning til at komme tilbage dine data ved hjælp af en meget unik og kraftfuld Mac data recovery software. Værktøjet med sin meget sofistikeret algoritme genindvinder alle HFS, HFS +, fedt og andre filsystemer på Mac. Det er meget nemt at bruge denne software med sin GUI interface.

102

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gendanne slettede iMovie Project, 9.0 out of 10 based on 1 rating
This entry was posted in iMovie opsving and tagged , , . Bookmark the permalink.