Hente slettede iMovie filer fra Mac

Lost iMovie fil på Mac

Har du mistet eller {{slettet dit iMovie-projekt ved et uheld}}? Er du i stand til at få adgang til din iMovie-fil på Mac efter opgradering af ansøgningen? Vil du hurtigst muligt ønsker at hente din iMovie-fil tilbage? Så her finde den bedste løsning på dit problem. Nedenfor er givet nogle nemme retningslinjer for at komme tilbage dine slettede, manglende eller utilgængelige iMovie filer nemt.

I dag er der overalt et high-definition video. En iMovie, en fantastisk program forudsat i Mac-enhed, der giver brugerne mulighed for nemt at redigere et billede eller videoklip. Brugeren kan optage og gemme antallet af footages og udføre mange innovative opgaver med iMovie ansøgningen. Men der er også en ulempe ved denne fantastiske funktion dvs opbevaring. Undertiden datatab fra iMovie kan fange op til brugere i processen med at redigere de videoer eller billeder. I sådanne tilfælde bruger kraftigt kræver at {{hente slettede iMovie filer fra Mac.}}

102

Antag en situation, hvor du har gennemført et projekt i iMovie-programmet. Den anden dag en af ​​din ven kom og foreslog at opgradere dit iMovie ansøgning. I en spænding du skødesløst opgraderer programmet. Men efter opgradering programmet det projekt, du gemte tidligere er gået fra filen. Du forstår ikke hvad de skal gøre nu, og {{hvordan at komme tilbage den tabte fil på Mac system.}}

Der kan være så mange årsager til tab af iMovie filer på Mac:

  • Data slettet ved et uheld og trashed.
  • Problem på grund af software fejl.
  • System korruption fejl.
  • Ansøgning upgradation.
  • Virus angreb.
  • Menneskelige emne.

Vide, hvordan du nemt gendanne iMovie fil på Mac

Men der er nu muligt nem måde at hente slettede iMovie filer fra Mac ved hjælp af en meget kraftfuld og professionel genopretter Mac recovery software. Den software leveres med en meget unik og avanceret algoritme til nemt {{hente alle fjernet eller smidt iMovie data}} på Mac system uden problemer. Brugeren kan gendanne al video, audio og foto-fil med hjælp af denne software, og også den gendannede data er 100% original på grund af den read-only funktion af værktøjet. Softwaren er også i stand til at udvinde iTunes sikkerhedskopiere og gendanne data for brugerne. Både Mac-og Windows-operativsystemer, der understøttes af dette værktøj, og med sin GUI interface nogen novice bruger kan også bare køre softwaren.

102
Det er også muligt for brugerne at {{bringe tilbage slettede iMovie filer}} på Mac efter der opstår nogle problemer, når deling af filer over netværket.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hente slettede iMovie filer fra Mac, 9.0 out of 10 based on 1 rating
This entry was posted in iMovie opsving and tagged , . Bookmark the permalink.