iMovie inddrivelse Efter Anvendelse nedbrud iMac

Lost iMovie data efter ansøgning styrtede

Hjælp mig, jeg kan ikke finde min iMovie-projekt. Jeg har en Mountain Lion, som jeg arbejdede på et projekt i iMovie. Efter jeg færdig med projektet og gemte det, bare så er der optrådte et farvehjul, der forbliver i ca 5 minutter og derefter iMovie selv lukket. Når jeg genåbnet iMovie projektet var væk. Jeg er virkelig føler meget irriteret og irriteret. Projektet tog mig over 5 timer at lave, og jeg har hårdt brug for det for min skolekonkurrence.”

102

En iMovie app er en del af iLife inkluderet i Mac-system. Den app er en fremragende video-eller billedredigeringsprogram, der giver brugerne mulighed for at effektivt at organisere enorme antal videoer. Brugeren kan oprette et komplet projekt ved at redigere videoer i en iMovie app. Men, engang på grund af forskellige uheldige udsteder iMovie ansøgning krak og lead users til projektet eller tab af data. Den {{tab af data fra iMovie}} kan forekomme på grund af flere årsager, såsom opgradering operativsystem, iMovie uforvarende lukning, slette filer ved en fejltagelse, en fil ødelagt på grund af virus etc.

Når der er problem i iMovie, så er det muligt for brugere at geninstallere iMovie individuelt på Mac maskine. Men når det er nødvendigt for at {{gendanne iMovie data efter ansøgning krak}} eller på grund af andre spørgsmål, så bruger kan have to muligheder enten fra backup fil eller via tredjeparts Mac data recovery software. Men i tilfældet, hvis brugeren ikke har brugt tid maskine eller en anden app til data backup da kun inddrivelse værktøj kan hjælpe brugeren hente mistede data.

iMovie inddrivelse efter Anvendelse Crashes i Mac Mountain Lion

For at {{genoprette tabt eller utilgængelige iMovie-projekt}} på Mac Mountain Lion Mac data opsving værktøj er meget nyttigt. Den software genindvinder data meget hurtigt og effektivt med dens meget professionel og pålidelig algoritme. Værktøjet leveres med read-only funktion til {{hente data 100% original}} og uden nogen ændring på Mac. Det er let muligt for brugere at køre softwaren uden nogen hjælp med sin GUI interface. Softwaren virker for alle versioner af Mac-system.

102

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
iMovie inddrivelse Efter Anvendelse nedbrud iMac, 9.0 out of 10 based on 1 rating
This entry was posted in iMovie opsving and tagged , . Bookmark the permalink.