Få tilbage HDD data efter File System Korruption

Apples MacBook Air er en entry level bærbar computer, der kommer med fremragende design og professionel teknologi til at udføre problemfri drift. Maskinen er utrolig tynd, meget let, og indeholder en langvarig batteri i forhold til de andre laptops. Men desværre MacBook Air ikke er beskyttet fra flere ukendte og uønskede datatab spørgsmål, der generelt opstår som følge af enten logisk eller fysiske årsager. Således du hurtigst muligt kræver at genvinde Macbook Air HDD data efter filsystem korruption eller enhver anden emne.

102

Der kan være en sag, når du har en MacBook Air med masser af vigtige data på den, som du ikke kan erstatte alligevel. På en dag, du havde en vandskade på din Mac, som fører til korruption i HDD-drevet. Nu er du ikke få adgang til alle data på Mac HDD. Situationen er meget generende, og du har brug for at gendanne dine data meget indtrængende til din skole værker. Hvad vil du gøre nu?

Der er masser af grunde til bortkomne data i MacBook Air, såsom:

  • Menneskelige fejl.
  • Korruption i filsystemet.
  • Formatering eller utilsigtet at opdele drevet.
  • Sletning af data ved en fejltagelse.
  • Usædvanlige slukke af MacBook Air.
  • Virus eller Spywares inficerer pc’en.

Nu er at komme ud af problemer som ovenfor, og komme tilbage dine data hurtigt, bør du bedre bruge sikkerhedskopien oprettede tidligere. Den backup-filen spiller en meget vigtig rolle i at genskabe de tabte data på Mac system. Men til tider backup filen ikke virker, eller forårsage problemer under hentning af data. I sådanne tilfælde skal du bruge en meget pålidelig og kraftfuld Mac data inddrivelse software.

Mac data opsving værktøj sikkert og hurtigt genopretter alle manglende data på Mac herunder video, lyd, dokumenter, billeder osv., uden meget besvær. Det er også muligt at genskabe andre lagringsenheder med hjælp af denne software. Softwaren lettes med trin-for-trin retningslinjer for enhver ikke-professionelle bruger til blot at forstå og køre hjælpeprogrammet til at gendanne tabte data.

102

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Få tilbage HDD data efter File System Korruption, 9.0 out of 10 based on 1 rating
This entry was posted in HDD-gendannelse and tagged , . Bookmark the permalink.