Gendan Mac harddisk Data Efter Format på Mac

Tab af data på Mac OS X

At være en almindelig computer bruger, er den datatab spørgsmålet et meget almindeligt problem, at ingen brugere ønsker at stå når som helst i livet, men episoderne finder sted uden brugerens viden. Selvom Mac OS X give sine brugere den mest avancerede og bedst mulige sikkerhed, men stadig datatab omstændigheder finde sted efterlader brugerne meget frustreret. De Mac-brugere tror måske, at data tabt fra Mac harddisk måske aldrig inddrives igen. Men heldigvis tab af data under forskellige omstændigheder eller svigt kan gøre det muligt at genskabe data tilbage nemt.

102

I de fleste tilfælde, hvor Mac data bliver utilgængelige grund af flere årsager brugeren anvender Mac indbyggede værktøj, Diskværktøj. Men i mange tilfælde af værktøjet ikke lave skaden og sende fejlmeddelelser til brugerne. I en sådan situation, er den eneste mulighed til rådighed for brugerne til at overvinde problemet at formatere drevet og geninstallere operativsystemet igen.

Det er et velkendt faktum, at Mac harddisk, når formaterede data bliver tabt. Harddisken når formateret erstattet med en helt ny tom fil, og dermed hele den gamle fil bliver slettet. Men det er kun, at de gamle data fjernet fra harddisken, men ikke fra hukommelsen. Derfor kan brugeren stadig gendanne data med en kraftig slettede Mac data opsving programmel.

Gendanne data på Mac OS X Tiger Efter Format

Softwaren er designet med nogle meget kraftfulde teknik til hurtig scanne drevet og give korrekte output til brugerne uden nogen data skade. De data tabt på grund af en eller anden grund gerne formatering, kan korruption, utilsigtet sletning, virus infektion, osv. hurtigt blive bragt tilbage med dette værktøj. Brugeren kan også nemt køre programmet uden besvær med sin brugervenligt interface. Alle iPhone, iPad eller iPod kan inddrives med denne software på både Windows og Mac-system.

102

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gendan Mac harddisk Data Efter Format på Mac, 9.0 out of 10 based on 1 rating
This entry was posted in HDD-gendannelse and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *