Gendan slettede iMovie Files

iMovie ansøgning

En iMovie er en vidunderlig redigering program på iMac, der giver brugerne mulighed for at organisere række video footages på effektiv måde Programmet også hjælpe brugeren spare medier og iMovie begivenheder på et eksternt drev meget bekvemt. En iMovie leveres af Apple til alle iPhone, iPod, iPad osv. Med hjælp fra iMovie ansøgning en bruger kan gøre edition ind i videoklip og billeder. Brugeren kan ændre effekter, musik, titel og også ændre farverne ved hjælp af iMovie-program.

Tab af iMovie Files

Men der er flere uheldige omstændigheder, under hvilke en bruger ved et uheld sletter et iMovie-projekt fra Mac-systemet og derefter desperat kræver en {{pålideligt værktøj til at gendanne slettede iMovie på iMac}}. Der er flere mulige årsager til, at fører til tabt, mangler eller utilgængelige iMovie fil på iMac.

102

Forestil dig en situation, hvor du har arbejdet på nogle video filer i iMovie, og så skødesløst lukke programmet. Efter få timer, når du relancerede det program, du {{ikke kan finde din redigerede projekt på Mac.}} Du får meget frustreret, men der er intet du kan gøre nu, men at snuppe dit hår på hovedet.

Nogle af de vigtigste årsager, der kan fører til ovennævnte situation er listet nedenfor:

  • Upgradation af iMac.
  • File slettet eller formateret ved en fejltagelse.
  • Fil inficeret med virus.
  • Afslut iMovie utilsigtet.
  • Nogle mennesker relaterede spørgsmål.

Gendanne slettede iMovie filer

At foretage fejlfinding af ovennævnte situationer, og {{gendanne slettede iMovie på iMac let}} den mest hensigtsmæssige løsning, du kan bruge, er en glimrende Mac data recovery software. Værktøjet er forbavsende designet med meget højteknologisk algoritme til effektivt at inddrive de iMovie filer mangler eller utilgængelige på grund af enhver korruption eller utilsigtet sletning problem. Du kan komme tilbage alle mistede grafik, video, billeder, dokumenter, programmer og alle andre data. Det er meget let at køre denne software uden professionel hjælp af sin grafiske brugerflade. Værktøjet kan {{genopretter Mac data fra alle HFS, NTFS, HFS +, HFS Wrapper.}}

102

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gendan slettede iMovie Files, 5.0 out of 10 based on 2 ratings
This entry was posted in iMovie opsving and tagged , , . Bookmark the permalink.