Nem løsning for HDD inddrivelse On Mac OS X

HDD eller harddisken er de store lagermedier af Mac system, hvor alle operativsystemet, og brugerne ansøgning bliver installeret. Det er en ikke-flygtig lagerenhed, der fungerer som skrive og læse data på en meget hurtig roterende skive kaldet plade. Der er flere omstændigheder, hvorunder Mac hdd mislykkes, og de ​​data, der er gemt i bliver utilgængelige for brugerne. En sådan situation også fører til alvorlige tab af data for brugerne, hvis det ikke håndteres forsigtigt.

Der kan være så mange årsager til korruption eller skader i Mac HDD, såsom:

  • Ødelagt filsystem
  • Virus infektion i drevet
  • iNode korruption
  • Formatering af harddisk
  • Beskadigede data struktur harddisk
  • Problem in system harddisk profil
  • Biblioteksarkiv beskadiget

102

På grund af de ovennævnte grunde er det nu umuligt for brugerne at bruge harddisken, indtil det er formateret. Den reinitialization af harddisken er en tre skridt, men nem opgave. Men det største problem her er, når drevet er formateret alle data er lagret i det bliver slettet. Denne situation fører brugerne vigtige data tab på Mac.

Sådan Perform Quick Inddrivelse Of Mac HDD?

For at løse datatab situation er det altid rådes til brugerne til at skabe en ordentlig backup af data på Mac HDD. Nu er der også mange omstændigheder, hvorunder når brugeren forsøger at gendanne data fra backup fil det giver fejlmeddelelser på grund af nogle fordærv. Således ville den mest fremragende måde at gendanne slettede data fra Mac harddisk være at bruge en kraftfuld Mac inddrivelse software.

Mac opsving værktøj er designet med en meget stærk og kraftfuld scanning algoritme til at udføre systematisk scanning af hele harddisk og udtrække mistede eller slettede data i hurtig interval af tid. Softwaren er let kompatibel med alle versioner af Mac system og giver en grafisk brugergrænseflade, så at gøre det endnu lettere for en ikke-teknisk bruger at køre værktøjet. Værktøjet er meget sikkert at bruge, da det indeholder en read-only funktion til at gøre nogen ændringer i de lagrede data.

102

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Nem løsning for HDD inddrivelse On Mac OS X, 9.0 out of 10 based on 1 rating
This entry was posted in HDD-gendannelse and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *