Sådan gendannes formateret harddisk På Mac

Ved en fejl jeg formateret min 80GB ekstern harddisk på Mac Snow Leopard, mens jeg sikkerhedskopiering af data på Mac tidsmaskine. Harddisken var fyldt med alle mine vigtige data, som jeg ikke har råd til at miste enhver pris. Er der nogen måde at jeg kan unformat Mac harddisk så at komme tilbage mine slettede data?

En sådan katastrofe kan falde på enhver Mac-bruger uden nogen advarsel eller invitation. Hvis du også er stødt på med en sådan situation, så her er der en enkel løsning for at komme ud af problemer uden tab af data eller skader.

102

En af de vigtigste årsag til tab af data på Mac system formaterer harddisken. Formatering af systemet, USB-drev, hukommelseskort etc. sletter den samlede data fra drevet og markerer det som en tom drev. Men filer og data på drevets tidligere ikke helt slettet, men den plads besat af dem, data bliver fri til at blive overskrevet af nogle andre nye data. Således er det muligt for brugerne at {{gendanne data fra formateret drev}} indtil de gamle data bliver overskrevet af nye data.

Mac Snow Leopard kan blive formateret på grund af forskellige årsager:

  • Drevet er formateret ved et uheld, når de forsøger at formatere en anden disk volumen.

  • Oprettelse, krympning, sletning, formatering eller omformatering en harddisk volumen ved hjælp af Diskværktøj.

  • Geninstallere Mac OS X.

  • Harddisk formateret ved hjælp af nogle lav kvalitet program.

  • Volumen formateret efter beskadigede katalog fil.

  • Ny volumen skabt ved repartitioning drevet.

  • Beskadiget harddisk.

Den backup-filer er stor hjælp for brugerne at gendanne data tilbage i alle tilfælde af korruption, formatering eller virus infektion spørgsmål på Mac harddisk. Således eksperter altid rådgive brugerne til at holde ordentlig backup af vigtige data på eksterne lagermedier som en sikkerhedsforanstaltning foranstaltninger. Desuden bruger kun pålidelige og ægte programmer på Mac-maskiner og tjek det dobbelte af slettede filer på papirkurv før tømme den.

Men stadig, hvis datatab opstår på Mac system så Mac data recovery software er meget nyttigt for brugere i at komme tilbage de data hurtigt og fuldstændigt. Værktøjet er fantastisk designet til at arbejde med alle Mac OS X, herunder Mac Snow Leopard. Brugeren kan gendanne alle HFS, HFS +, NTFS osv. filsystemer meget glat og bekvemt at bruge denne software.

102

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Sådan gendannes formateret harddisk På Mac, 9.0 out of 10 based on 1 rating
This entry was posted in HDD-gendannelse and tagged , , . Bookmark the permalink.